Hänt

Lingbo Hembygdsförening  2021

Fallfäbodarna och Näsfäbodarna:

Det här är två trevliga utflyktsmål i skogen väster om Lingbo, ta med lite fika och slå er ner!
En karta som visar bilvägen till Fallfäbodarna finns på anslagstavlan vid Hembygdsgården samt vid Järnvägshållplatsen.
Vid Näsfäbodarna så kan man passa på att gå till Brännbergsutsikten, där man kan se ända ut mot havet och ön Storjungfrun.

Hembygdsgården:

Gårdsplanen är öppen även när vi inte är där! Välkomna att slå er ner med eget fika.

Öppet på Hembygdsgården lördagar och söndagar från 10-11 juli till 14-15 augusti. Vi öppnar kl 11 och stänger kl 17.

Vi har café utomhus samt en konstutställning med tavlor målade av Metha Linder som är bördig från Klubbäcken, Lingbo.
Även Butik Kreativ och Röda Korsets Loppis har öppet.

Caféserveringen sker utomhus p.g.a. coronarestriktionerna. Vi serverar fikabrödet som brödportioner i påse (bulle, mjuk kaka och två småkakor). Vi serverar också smörgås i påse: Lingbomacka gjord på Mattes Lingbolimpa. En dubbelmacka med ost eller korv eller bara gurka och sallad.

Några gånger blir det underhållning från scenen:
10 juli: Kammarmusik till Kaffet
24 juli: Mats Strandberg berättar, Håkan Lingblom spelar
Ett annat tillfälle:
Musik med Håkan Lingblom, Tord Horn och Anna-Karin Kilberg
Det kan bli fler tillfällen med musik.

2021 © Lingbo Hembygdsförening

Webmaster: Lisa Nilsson